Kaalipiirakkaprojektista jäi taikinaa yli, joten piti säveltää loppu taikina yhteen kaapista löytyvien aineksien kanssa. Päädyin välimerelle. Mies antoi tästä quicheestä 20 pistettä (10 oli maksimi) ja sitä tapahtuu todella harvoin, että hän niin vaikuttuu. Mies viihtyy itsekin keittiössä ja ei ole ollenkaan sellainen, joka purematta tyytyväisenä nielee kaiken, mitä eteen kannetaan.
Tässä siis hiivapohja, mutta yleensä teen vastaavat quicheet murotaikinapohjalla.
Täyte:
keltaista ja punaista paprikaa
sipulia
kirsikkatomaatteja
oliiveja
pinaattia
tilliä
Munamaito:
hapankermaa (eli virolainen hapukoor, Helsingin puolella vastineet ovat kermaviili ja smetana)
munia
maitoa
Jo täytteiden alle sujahti hieman juustoa.

No comments:
Post a Comment